Fremragende

4.6/5

Kundeklub

Stueplanter- køb flotte indendørsplanter i Frederikssund hos Fasters Have

Stort udvalg af stueplanter i Frederikssund tæt på Roskilde, Ballerup og Hillerød

Vi nørder stueplanter

Hos Faster’s Have i Frederikssund i Nordsjælland er stueplanter ikke bare stueplanter. Stueplanter skaber personlige hjem. Vi bestræber os derfor altid på at have et bredt udvalg, som passer til dig og din bolig. Vi bestræber os på at tilfredsstille alle stueplantenørderne, men også dig der ikke har den store erfaring med planter og blot ønsker en mere grøn bolig.

Når vi køber stueplanter, går vi efter unikke, trendy og anderledes stueplanter. Vi bruger tid på at lede efter spændende nyt. Vi har intet fast sortiment, så de stueplanter, du oplever den ene dag, er muligvis væk, når du kommer igen. Vi handler på impulserne og køber sunde, smukke og sjove stueplanter, der er populære lige nu.

Altid unikke indendørsplanter

Uanset om du søger noget specifikt eller blot har et plantenavn eller et foto, hjælper vi med at finde stueplanten, der matcher dig og dine ønsker.

Besøg Faster’s Have i Frederikssund i Nordsjælland og lad os hjælpe med at finde de helt rigtige indendørs planter og stueplanter til dig.

Vi har mange kunder fra områderne omkring Roskilde, Ballerup og Hillerød, der alle værdsætter vores brede sortiment og den personlige rådgivning og ekspertise, vi tilbyder.

Få din stueplante til at stortrives

Placering

Placer din stueplante, der hvor den trives bedst – direkte sol, indirekte sol eller i skygge. Nogle stueplanter vil godt kunne overleve flere placeringer, men væksten vil ikke være optimal. Vær opmærksom på, at dine planter kan have brug for at blive flyttet, når årstiderne ændrer sig – f.eks. tættere på lyset eller væk fra lyset.

Vanding

Forkert vanding er oftest grunden til at stueplanter ikke trives. Sørg for dræn i din skjuler, så du undgår overvanding. Har du en lukket skjuler, kan du med fordel lægge vækstler i bunden. Sæt dig ind i om plantens jord skal holdes fugtig, være våd eller skal tørre ud mellem vandingerne. Mærk altid jorden inden du vander. Planterne har generelt brug for mere vand i vækstperioden maj til september.

Gødning

Alle planter har brug for gødning for at trives - også dine stueplanter. Gødning er med til at skabe optimal vækst og kan også ses på plantens farve. Gød dine stueplanter i vækstperioden omkring marts til september. Hvor meget og hvor ofte afhænger af den gødning, du bruger. Du kan læse anbefalinger bag på gødningens emballage.

Nordsjællands flotteste grønne planter

Havecenteret Faster’s Have i Frederikssund har altid et spændende sortiment af smukke grønne planter. Vi udvælger og håndplukker selv nye grønne planter hver uge og kan derfor altid tilbyde unikke grønne planter.

I havecenteret har vi stort fokus på, at vores sortiment af grønne planter skal være anderledes og inspirerende, og derfor finder du ikke et stort antal af samme grønne plante, men derimod et eksklusivt udvalg af mange forskellige grønne planter. Ønsker du et større antal, kan vi altid bestille det ønskede antal hjem til dig.

Vi gør meget for at tilbyde nye og spændende grønne planter og lader os ofte inspirere af Instagram og Pinterest. Vi ser hele Europa som vores varelager og har en masse spændende kontakter, som hjælper med at levere spændende grønne planter og indendørsplanter til vores kunder.

Vil du vide mere?

Vi har samlet alt den viden, som du har behov for nedenfor. Tryk på hvert blogindlæg for at læse mere.

Grøn erhvervsaftale

Har du et kontor eller en forretning, som godt kunne trænge til lidt grønt liv og samtidig skabe et bedre indeklima?

Køb indendørsplanter i Frederikssund - 30 min. fra Roskilde, Ballerup & Hillerød

Beliggende i hjertet af Nordsjælland, finder du Fasters Have – dit lokale havecenter, hvor kvalitet og service går hånd i hånd. Med vores centrale placering i Frederikssund er vi let tilgængelige fra både Roskilde, Ballerup og Hillerød, og vi er stolte af at være det foretrukne valg for haveentusiaster i hele regionen.

30 min. kørsel fra Roskilde, Ballerup og Hillerød

Kun en 30 minutters køretur adskiller dig fra et unikt udvalg af stueplanter, der kan forvandle dit hjem med levende grønt. Vores kunder værdsætter ikke kun vores brede sortiment, men også den personlige rådgivning og ekspertise, vi tilbyder.

Uanset om du søger det perfekte grønne supplement til din stue, køkkenet eller soveværelset, har vi planterne, der kan bringe naturens beroligende effekt ind i dit hjem. Besøg Fasters Have i dag og lad os hjælpe dig med at finde de perfekte stueplanter, der passer til netop dit behov.

Skal du bruge en hjælpende hånd?