Fremragende

4.6/5

Kundeklub

Design af uderum

Alt fra altaner til store arealer

Uanset om du skal anlægge ny have, give den eksisterende en opdatering eller noget helt tredje, så har vi dygtige og engagerede medarbejderen og samarbejdspartnere, som kan hjælpe dig godt på vej.

Du kan bruge os som sparingsparter på flere måder, alt efter opgavens omfang og dine behov. Uanset opgave, er det altid essentielt for os at tage udgangspunkt i dine drømme og ønsker. Det kombineret med vores faglighed og viden skaber personlige, æstetiske og ikke mindst brugervenlige haver.

Vil du have hjælp til at designe din have?

Få en hjælpende hånd af vores samarbejdspartner Havedeisgner Susanne Kolmos ejer af SusHavedesign.

SusHaveDesign tilbyder at udarbejde haveplaner og komme på rådgivnings- og inspirationsbesøg hjemme hos dig i din have. Susanne arbejder i skønne haveløsninger med DUFTENDE, FARVERIGE og SPISELIGE vækster.

Udover at hjælpe private haveejere med at indfri deres havedrømme er Susanne også haveskribent hos Sjællandske Medier og afholder diverse spændende foredrag.

Sådan foregår det

Send en forespørgsel

Send en forespørgsel via mail til kontakt@fastershave.dk. Vedhæft billeder af det pågældende område, uddyb dine tanker/drømme og beskriv lysforhold.

Du hører fra os

Vi vender tilbage med en dato for mødet og vil i mellemtiden udarbejde nogle spændende idéer forinden opstartsmødet.

Gennemgang af oplæg

Vi mødes i havecenteret til gennemgang af oplæg samt videre dialog. Samtidig kan vi gå på havevandring i havecenteret og uddybe planterne m.m.

Forberedelse af oplæg + 1 times havevandring (gennemgang) i havecenteret: 1500,-

Efterfølgende timepris: 500,-

Ønsker du at få din have skitseret og få udregnet antal planter, der skal bruges?
10-50m2 = 1200,-
50-100m2 = 1600,-

JA! Vi kan godt komme ud og se din have – dog har vi erfaret, at vi ofte kan vejlede dig lige så godt ud fra billeder.

Vi er ikke havearkitekter og laver ikke decideret havetegninger. Vi er passionerede havenørder, der ved hvad der rør sig, hvordan vi får dine planterne til at trives og ikke mindst sætter en dyd i at sammensætte smukke planter af bedste kvalitet. Vi rådgiver ud fra denne viden og skitsere også gerne tegninger for at visualisere projektet yderligere.

Er der dele af processerne, som vi ikke kan være behjælpelige med, kan vi i de fleste tilfælde anbefale andre lokale virksomheder.

Har du ikke et konkret haveprojekt, hvor du har brug for vores hjælp, men er blot på jagt efter inspiration, så få gode idéer til haven, ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Skal du bruge en hjælpende hånd?