Fremragende

4.6/5

Kundeklub

Den spiselige have- gør haven velsmagende med frugttræer, bærbuske og urter

Nordsjællands foretrukne havecenter i Frederikssund - tæt på Roskilde, Ballerup og Hillerød​

Mærk glæden ved en frodig og frugtrig have

Med din helt egen spiselige nyttehave kan du mærke glæden ved at høste frugt og bær mm. fra egen have.
Uanset om du har et lille højbed i parcelhuset eller en stor sommerhusgrund, så har vi med garanti en ”fra jord til bord” løsning, som passer dig.

 

Køb dine frugttræer i Faster’s Have i Frederikssund

Bevæger du dig rundt i vores træafdeling, vil du støde på et stort udvalg af diverse frugttræer, heriblandt familietræer, søjletræer, dværgtræer og espalierede træer:

  • Æbletræer
  • Pæretræ
  • Blommetræ
  • Kirsebærtræ
  • Nektarin
  • Fersken
  • Figentræ


For at åbne den optimale frugtsætning, er det vigtigt med den rette beskæring.

Beskæring af frugttræer

Fra naturens side kræver frugttræer ikke beskæring, men beskæring kan sikre en overskuelig og harmonisk vækst. En nænsom beskæring af frugttræer sikrer desuden træets vitalitet, og udtynding af frugterne sikrer, at frugterne bliver større og mere velsmagende.

Besøg Faster’s Have i Frederikssund i Nordsjælland, når du skal købe frugttræer og få kompetent vejledning til køb af alle typer af frugttræer. Vi har mange tilbagevendende kunder fra de omkringliggende byer omkring Roskilde, Ballerup og Hillerød.

Velsmagende bær

Året rundt finder du, i Faster’s Have, et stort udvalg af bærbuske.

Vores sortiment byder på klassikere som jordbær, hindbær, blåbær, stikkelsbær og ribs, men også på anderledes og velsmagende bær såsom Taybær eller Jostabær.

Ønsker du at bruge egne bær på sommersalaten og i den hjemmelavede marmelade eller skal børnene have lov at gå på bærjagt, så læg vejen forbi Faster’s Have.

Anlæg en frodig køkkenhave

Vi tilbyder hvert år det fulde frø-sortiment fra Nelson Garden. Et hav af gode grøntsagsfrø, som kan være startskuddet på en succesfuld køkkenhave.

I perioden april-juni forhandler vi også diverse grøntsagsbakker, som kan plantes direkte ud i køkkenhaven.

Husk at en stor have ikke er en forudsætning for at dyrke grøntsager!

Økologiske drivhusplanter og læggekartofler

Drømmer du om at blive selvforsynende, så vil du elsker vores store udvalg af økologiske drivhusplanter til dit drivhus.

Fra midten af april finder du et stort udvalg i tomatplanter, agurkeplanter, chili, peber, squash m.m.

Læggekartofler hører sig til, hvis du rigtig skal kredse om sommerens høst! Du finder 15-20 forskellige  sorter læggekartofler i vores sortiment fra februar måned, heraf er minimum 3 sorter økologiske.

I foråret forhandler vi sætteløg mens vi i efteråret tilbyder sættehvidløg.

Vi glæder os til at forsyne din spiselige have, med sunde og lækre planter!

Smagfulde krydderurter

Allerede i starten af året kan du, i Faster’s Have, finde de første krydderurter. Her er tale om de mere hårdføre krydderurter såsom timian, rosmarin mf. fra Italien.

Først på sommeren, eller så snart det er os muligt, forhandler vi udelukkende danske krydderurter. Vi tilbyder selvfølgelig de helt klassiske, men også et stort udvalg af unikke urter.

Som noget nyt i år, byder vi velkommen til ’Urtehaven’ på vores fliseplads i havecentret. Kom og bliv inspireret af vores højbede, hvor vi dyrker diverse urter.

Vil du vide mere?

Vi har samlet alt den viden, som du har behov for nedenfor. Tryk på hvert blogindlæg for at læse mere.

Køb dine frugttræer i Frederikssund - 30 min. fra Roskilde, Ballerup & Hillerød

I hjertet af det naturskønne Nordsjælland ligger Fasters Have, et havecenter, der er kendt for sin høje standard inden for både produkter og kundeservice. Fra vores ideelle beliggenhed i Frederikssund er vi nemme at nå for alle fra Roskilde, Ballerup, og Hillerød, hvilket gør os til et populært valg blandt haveelskere i hele området.

Fasters Have er blot en halv times køretur fra Roskilde, Ballerup, og Hillerød

En kort køretur bringer dig til vores omfattende udvalg af frugttræer, som er klar til at berige din have med både skønhed og frugt. Vores kunder sætter pris på det store udvalg og den ekspertise, vi tilbyder, lige så meget som den personlige service, vi er kendt for.

Hvis du drømmer om at plukke dine egne æbler, pærer, eller kirsebær lige fra haven, så lad Fasters Have blive dit førstevalg. Vi har et bredt udvalg af frugttræer, der passer til ethvert hjem og behov. Kom forbi Fasters Have, og lad os guide dig til de rette frugttræer til din have, så du kan nyde frisk frugt fra eget træ.

Skal du bruge en hjælpende hånd?