Stort udvalg af friske planter.

I vores havecenter har vi et stort sortiment af mange forskellige haveplanter. Frugttræer og- buske, slyngplanter, træer, buske, årstidens blomster, stauder, stedsegrønt og meget, meget mere.

For os er kvaliteten af de planter, vi sælger alfa og omega. Af samme årsag bruger vi lang tid på at udvælge de leverandører, som vi mener, har den rette kvalitet til vores butik.
I havecentret har vi stort fokus på at vores sortiment skal være anderledes og inspirerende, og derfor finder du ikke mange af samme plante, men derimod et bredt udvalg af mange forskellige planter. Ønsker du et større antal, kan vi altid bestille det ønskede antal hjem til dig.

I Faster’s Have bruger vi vores leverandører som lager. Dette gør os meget fleksible i forhold til at kunne skaffe vores kunder planter, som ikke normalt er i vores sortiment.
Udover haveplanter tæller havecentret et stort udvalg af jord, gødning og særligt krukker.
Har du brug for råd til design af din nye have, har du spørgsmål angående planter i din have, eller skal du bare søge inspiration til din næste haveprojekt, så er vi altid klar til at hjælpe dig.

Planter:
Hovedparten af vores leverandører af haveplanter er danske. Vi tror på at danske planter, produceret på friland klarer sig bedst i danske haver. De kender klimaet, og har derved gode forudsætninger for et liv i din have.

PLANTER

Alperosen
Gunnar Christensens planteskole
Majland stauder
Strøjers planteskole
Nygaards planteskole
Heinje Baumschulen
Zu jeddeloh pflanzen
Basta plant
Prima plant
Gartneriet Klarskov
Gartneriet Toftegaard
Agtrupvig Planteskole

KRUKKER OG HAVEARTIKLER

B Green
2 Have
Rosenbuen
Gardena
CRESCENT – By Gunnar Christensen Planteskole

JORD OG GØDNING

Champost
Osmo
Hornum
Ecostyle
Weibulls
Kakao-flis

Læs mere om gødning