Fremragende

4.6/5

Kundeklub

Havecenter

Kom med på havevandring

I vores havecenter har vi et bredt og alsidigt sortiment af haveplanter med fokus på kvalitet, mangfoldighed og tidens trends.

Vi gør en dyd ud af at universet, gennem hele havesæsonen, fremstår indbydende, overskueligt og inspirerende.

Haven byder velkommen med smukke roser samt alverdens skønne prydbuske og slyngplanter. Træder du ind i vores smukke allé af platantræer, vil du blive mødt af Stedsegrønne planter efterfulgt af rhododendron og surbundsplanter.

Midtvejs ned af alléen kan du på den ene side gå på opdagelse i vores skønne område af stauder, græsser og bambus mens den anden side byder på bunddække og skyggetålende planter.

Et havecenter med alt det du og din have ikke kan leve uden

Midt i haven, har du mulighed for at tage et lille hvil, mens du nyder vareoplæg, dekorationer og havekrukker – som udskiftes løbende i sæsonen. Herefter kan du tage et smut i ”skoven” og blive både betaget og lækkersulten, når du bevæger dig rundt blandt vores sortiment af træer, og opstammede planter til den selvforsynende have.

Har du brug for råd og vejledning til design af have, spørgsmål til eksisterende planter, eller blot inspiration til kommende haveprojekter, er vi altid klar til at hjælpe dig. Hovedparten af vores haveplante-leverandører er danske. Vi tror på at danske planter, produceret på friland klarer sig bedst i de danske haver. De er vant til klimaet og har derved gode forudsætninger for at etablere sig godt i din have.

Det stemningsfyldte og frodige Orangeri

Sidst men ikke mindst byder vi velkommen ’indenfor’ i vores vidunderlige Orangeri, som ligger i forlængelse af butikken. Dette er vores seneste byggeprojekt, som vi alle nyder godt af hele året rundt.

Orangeriet huser et skiftende udvalg af bl.a. forårsbebudere, sommerblomster, krydderurter og udplantningsplanter. Du finder også citrus og middelhavsplanter samt hele vores sortiment af jord, gødning og meget mere af det, som får din have til at gro og trives.

I juletiden danner Orangeriet ramme omkring et hyggeligt og inspirerende uderum. Her finder du et skønt udvalg af stedsegrønne vækster, samt kranse, gran, mos og alt andet, som hører en hyggelig jul til.

Design af private haver

Uanset om du skal anlægge ny have, give den eksisterende en opdatering eller noget helt tredje, så har vi dygtige og engagerede medarbejdere, som kan hjælpe dig godt på vej.

Du kan bruge os som sparingsparter på flere måder, alt efter opgavens omfang og dine behov. Uanset opgave, er det altid essentielt for os at tage udgangspunkt i dine drømme og ønsker. Det kombineret med vores faglighed og viden skaber personlige, æstetiske og ikke mindst brugervenlige haver.

Vil du vide mere?

Vi har samlet alt den viden, som du har behov for nedenfor. Tryk på hvert blogindlæg for at læse mere.

Skal du bruge en hjælpende hånd?