Fremragende

4.6/5

Kundeklub

Gødning
- Stort udvalg af gødning i Frederikssund hos Fasters Have

Nordsjællands foretrukne havecenter i Frederikssund - tæt på Roskilde, Ballerup og Hillerød

Gødning til alle Nordsjællands planter

Gødning til havens mange planter kan være lidt af en jungle. Det kan være svært at finde den helt rigtige gødning samt dosering af gødningen. Ofte ender det med for meget eller for lidt gødning eller en helt forkert gødning.

Faster’s Have mellem Frederikssund og Ølstykke i Nordsjælland gør derfor meget ud af at rådgive om gødning og viser også gerne, hvordan man anvender gødningen mest optimalt.

Til dig, der vil have haven til at gro

Planter skal som oftest gødes tre gange årligt, men bruger du organisk gødning kan du roligt gøde én gang hver anden måned i perioden april-august.

April, juni og august plejer oftest at være gode tidspunkter at gøde haven.

Vi anbefaler følgende organisk gødning:
Almindelige planter – GroGreen universalgødning.
Roser – GroGreen rosengødning. Rhododendron, magnolier og japanske – GroGreen surbundsgødning.

Hos Faster’s Have i Frederikssund, Nordsjælland, har vi et stort udvalg af organisk gødning, så spørg os om den mest optimale gødning til dine planter.

I Faster’s Have har vi fokus på socialt ansvar. Vi tager ansvar ik’ kun for de produkter vi sælger, men i høj grad også dem vi selv bruger.

Vil du vide mere?

Vi har samlet alt den viden, som du har behov for nedenfor. Tryk på hvert blogindlæg for at læse mere.

Gør som os – brug organisk gødning

Havecenter_organisk_gødning

Vi, i Faster’s Have, har aktivt fokus på socialt ansvar. Det gælder både de produkter vi sælger, men i ligeså høj grad den gødning vi selv bruger i havecenteret.

Havecenter_haveplanter

Bliv klog på gødning

Vi ønsker at hjælpe dig, din have os vores verden godt på vej. Vi præsenterer dig derfor for de mest bæredygtige og miljørigtige produkter indenfor gødning.

Køb gødning hos Fasters Have i Frederikssund - 30 min. fra Roskilde, Ballerup & Hillerød

I Nordsjællands grønne hjerte ligger Fasters Have, et havecenter, hvor kvalitet og kundeservice er i centrum. Fra vores strategiske placering i Frederikssund, er vi nemme at nå for alle fra Roskilde, Ballerup og Hillerød, hvilket har gjort os til det foretrukne sted for haveelskere i hele området.

Kun 30 minutters kørsel fra byer som Roskilde, Ballerup og Hillerød fører dig til vores døre, hvor et omfattende udvalg af gødning venter. Disse produkter er nøje udvalgt for at sikre, at dine haver og planter trives, blomstrer og viser deres fulde potentiale. Vores kunder sætter pris på ikke blot vores brede udvalg, men også den personlige vejledning og dybdegående ekspertise, vi tilbyder inden for plantenæring og jordforbedring.

Uanset om du søger at optimere væksten i din køkkenhave, prydhaven eller potteplanterne på terrassen, har vi de rette gødningstyper til at booste plantesundhed og vækst. Fasters Have inviterer dig indenfor til at udforske vores omfattende sortiment af gødning og få professionel rådgivning om, hvordan du bedst nærer dine planter. Lad os hjælpe dig med at opnå en frodig og levende have, der reflekterer netop dine behov og ønsker.

Skal du bruge en hjælpende hånd?