Fremragende

4.6/5

Kundeklub

CSR-politik i Faster's Have

Havecenter_organisk_gødning

Vi vil værne om vores kunder og vores klode

I Faster’s Have, arbejder vi med optimering af alle virksomheden aspekter med henblik på at skabe merværdi for vores trofaste kunder, men også for vores lokalsamfund og flere til. Alt dette gøres med fokus på at verne om naturen – som jo mere end noget andet er vores store omdrejningspunkt.

De seneste år, har vi derfor aktivt arbejdet med en CSR-politik, som netop understøtter dette.

Hvad gør vi aktivt?

Støtte til lokalt udsatte

I samarbejde med foreninger, donerer vi årligt gaver og kontantbeløb for at hjælpe udsatte familier og enlige - lokalt.

Vi gøder organisk

I 2023 tester vi organisk gødskning i vores eget brug – 100% naturlig gødning.

Organiske sprøjtemidler

Til ukrudtsbekæmpelse og ved større angreb af skadedyr, vil vi gøre brug af organiske sprøjtemidler, f.eks. ukrudtsfri fra Ecostyle eller insektfri fra Ecostyle.

Biologisk bekæmpelse

I samarbejde med Borregaard bioplant, vil vi forebygge og bekæmpe utøj med nyttedyr, som regelmæssigt sættes ud i havecenteret (ude -og inde).

Udvælge leverandører

Vi udvælger samarbejdspartnere som har en grøn profil, og som forstår vores udvikling. Bl.a. planteproducenter, som bruger biologiskbekæmpelse og jordproducenter, som arbejder med at mindske brugen af spagnum.

Organisk sortiment til videresalg

Siden 2019 har vi intensiveret vores mål om at blive 100% fri for mineralsk gødning og kemiske sprøjtemidler. Målsætningen er, at vi i 2025 kan undlade disse i salg og til eget brug. Vi arbejder med videreformidling af organiske produkter og opfordrer konsumenten til at tage det ”grønne” valg. Derudover har vi fokus på at minimere ikke genanvendte plastprodukter.

Skal du bruge en hjælpende hånd?