Velkommen til butikken.

Butikken er den del af vores univers, som bl.a. byder på praktiske ting til haven – redskaber, gødning, bekæmpelsesmidler og jord til indendørsbrug. Men som også huser hele vores livsstils-univers, der kan friste med alt fra delikatesser til interiør – brugskunst, stueplanter og krukker.

Vores store delikatesseafdeling tilbyder både det salte, det søde samt vådt og tørt. Vi tilstræber at håndplukke mindre danske leverandører, med fokus på fantastiske smagsoplevelser og gode historier.
Du finder produkter som, gin, øl, chokolade, kaffe, dressinger, olier, snacks og meget mere…

Når vi køber stueplanter, går vi efter unikke, trendy og anderledes planter. Vi bruger tid på at lede efter spændende nyt og bruger bl.a. Instagram som inspirationskilde.
Vi har intet fast sortiment, det du oplever den ene dag er måske væk den følgende. Vi handler på impulserne og køber sunde, smukke og sjove planter der er fedest lige nu.
Vi har dertil et bredt sortiment af kurve, skjulere og krukker som også skifter med sæsonerne. Vores medarbejdere står altid klar til at vejlede og rådgive dig i forhold til placering af dine planter, levevilkår m.m.

På vores 1. Sal, har vi samlet et bredt udvalg af bolig og interiør til indretningen. Fine funktionelle små møbler, skønne puder og bløde plaider samt praktiske kurve. Så læg endelig vejen forbi, hvis du trænger til fornyelse i boligen, på terrassen, i drivhuset eller ved sommerhuset.

Så uanset om du skal forkæle dig selv og din bolig, finde den perfekte værtindegave eller bare trænger til inspiration – Så mener vi at butikken i Faster’s Have er det helt rigtige valg for dig.

Se billeder af vores fine butik »

Planter & blomster:
Indendørs finder du et stort udvalg af grønne stueplanter og årstidens blomster.
Ligesom vores udendørs sortiment af haveplanter, så er det vigtigt for os at vi ikke har mange af hver plante, men derimod et bredt og anderledes sortiment.

Delikatesser:
Lækkerier til en fredag aften på terrassen, eller bare noget godt til en dejlig værtindegave?
Kig forbi vores afdeling med delikatesser, såsom chokolade, karameller, øl, gin, vin, ketchup/mayonnaise, snack-packs.

Brugskunst/interiør:
Vores sortiment er bredt, og spænder fra legetøj til havemøbler.
Du finder alt til boligen, om det er nye puder, et lækkert tæppe, lys eller plejeprodukter.

PLANTER OG BLOMSTER

Florex
Kbh. Grønttorv

DELIKATESSER

Karamel kompagniet
Bolcheriet
Kunstbryggeriet Far & Søn
Faster’s Have – Håndlavet øl
Kudsk – Le Gateau
Egoista
Aalborg chokoladen

BRUGSKUNST

Kunstindustrien
IB Laursen
Maileg
Chakar
By Helle Nørby
2Have
Skindbjerg
B Green
Art by kobber
Bergs potter
Madam stoltz
La maison