Fremragende

4.6/5

Kundeklub

Butikken

Velkommen til butikken

Butikken er den del af vores univers, som bl.a. byder på praktiske ting til haven – redskaber, gødning, bekæmpelsesmidler og jord til stueplanter. Men som også huser hele vores livsstilsunivers, der kan friste med alt fra delikatesser til interiør og brugskunst, stueplanter og skjulere. Samt smukke dekorationer og kranse til årets højtider.

Vores store delikatesseafdeling byder både på det salte, det søde samt vådt og tørt. Vi tilstræber at håndplukke mindre danske leverandører, med fokus på fantastiske smagsoplevelser og gode historier. Du finder produkter som gin, specialøl, chokolade, dressinger, olier, pasta og meget mere…

Intet hjem er fuldendt uden nips

På vores 1. sal, har vi samlet et bredt udvalg af bolig og interiør til indretningen. Fine funktionelle små møbler, skønne puder og bløde plaider samt praktiske kurve og lamper.

Så læg endelig vejen forbi, hvis du trænger til fornyelse i boligen, på terrassen eller i sommerhuset.

Uanset om du skal forkæle dig selv og din bolig, finde den perfekte værtindegave eller bare trænger til inspiration – Så mener vi at butikken i Faster’s Have er det helt rigtige sted for dig.

Find det populære Maileg på hylderne – de smås favorit

Havecenter_planteskole_legetøj_bog
Havecenter_maileg_legetøj

I vores hyggelige børnehjørne finder du et nøje udvalgt sortiment af de allerbedste til nysgerrige og fantasifulde lege – inde som ude.

Havecenter_barn_leg

Kom med indenfor

Kan du heller ikke vente med at svinge vejen forbi? Så tag et smugkig ind i butikken her.

Skal du bruge en hjælpende hånd?