Fremragende

4.6/5

Kundeklub

Hækplanter- i Frederikssund hos Fasters Have

Find både stedsegrønne og løvfaldende hækplanter i Frederikssund - tæt på Roskilde, Ballerup og Hillerød

Hækplanter til alle typer af grønne områder
- nær Roskilde, Ballerup og Hillerød

Hækken er en af havens vigtigste beplantninger. Hækplanten kan både adskille, opdele, afgrænse og skabe hygge, og så skal den først og fremmest stå flot.

Hos Faster’s Have i Frederikssund har vi både stedsegrønne hækplanter og løvfældende hækplanter.

Ønsker du specielle hækplanter, bestiller vi gerne hjem til dig.

Liguster, spirea eller bøg

Fra marts til april er vi lagerførende med barrodshækplanter og igen fra midt oktober og til midt december. Det meste af året er vi leveringsdygtige i pottede hækplanter og har altid et stort udvalg af kirsebærlaurbær-hækplanter i potter.  Sorter, størrelser m.m. kan variere, men vi gør alt, hvad vi kan for at finde den perfekte kirsebærlaurbær til din have.

Vi tilbyder selvfølgelig også stedsegrønne hækplanter som fx liguster. Den foretrækkes af mange, fordi den står tæt og skærmer effektivt mod vind og nysgerrige blikke hele året rundt. Også de løvfældende hækplanter som fx bøg er meget populære på grund af deres smukke farver inden løvfald i efteråret.

Besøg Faster’s Have i Frederikssund, Nordsjælland og kom hjem med den helt rigtige hæk til din have. Vi ligger tæt på Hovedvejen og har mange glade kunder fra de omkringliggende byer, Roskilde, Ballerup og Hillerød,

Erhvervsaftaler

Er du anlægsgartner og mangler en seriøs hækleverandør, så kan vi hjælpe.

Køb dine hækplanter i Frederikssund - 30 min. fra Roskilde, Ballerup & Hillerød

I Nordsjælland ligger Fasters Have – dit foretrukne havecenter, hvor kvalitet møder god service. Beliggende i Frederikssund, er vi et naturligt valg for besøgende fra Roskilde, Ballerup og Hillerød, og vi har etableret os som den foretrukne destination for haveentusiaster i området.

Du finder os kun en halv times kørsel fra Roskilde, Ballerup og Hillerød hvor vi tilbyder et imponerende udvalg af hækplanter, der kan definere og berige din have. Vores kunder sætter pris på det omfattende sortiment, samt den individuelle vejledning og faglige viden, vi byder på.

Uanset om du er på udkig efter den perfekte hæk til at afgrænse din ejendom, skabe privatliv eller blot tilføje et struktur element til din have, har vi de hækplanter, der kan opfylde dine behov. Med et bredt udvalg af arter, der spænder fra den klassiske bøgehæk til den hurtigtvoksende liguster, er vi sikre på, at vi kan hjælpe dig med at finde de ideelle hækplanter til dit projekt. Besøg Fasters Have i dag og lad os guide dig til at vælge de bedste hækplanter for netop din have.

Skal du bruge en hjælpende hånd?