Fremragende

4.6/5

Kundeklub

Sommerblomster- flotte sommerblomster i Frederikssund hos Fasters Have

Stort udvalg af sommerblomster i Frederikssund tæt på Roskilde, Ballerup og Hillerød

Sommerblomster i stemningsfulde rammer

Alle vores sommerblomster og andre 1-årige vækster finder du i vores stemningsfulde orangeri. I orangeriet bestræber vi os på at skabe en farverig og frodig oplevelse bestående af sæsonbetonede planter som løgvækster, sommerblomster, middelhavsplanter i selskab med smukke havekrukker.

Krukkevækster er altid et hit

Forårsbebudere som hornvioler, stedmoderblomster og løgvækster sætter farve på foråret og skaber liv i krukkerne.

Senere overtager klassikere som Pelargonier, petunia, margueritter, georginer mf.

Sommerblomsternes evigt gode egenskab er evnen til at blomstre på livet løs, helt hen i efteråret. Husk blot at vande og gøde!

Selvom sommerblomster er en 1-årig plante, så betyder kvaliteten alt, for at du kan nyde blomstringen rigt og længe. 

Vi får primært vores sommerblomster fra mindre danske gartnerier, hvilket gør at vi kan tilbyde et anderledes og bredt udvalg af smukke sommerblomster i bedste kvalitet.

Efterårskrukken

I efteråret byder orangeriet på et væld af flotte efterårsvækster, såsom helleborus, chrysanthemum, kålplanter og græsser. Uanset sæsonen ønsker vi at inspirere dig til at skabe krukkebeplantninger, hvor du kan sætte dit personlige præg.

Mangler du havekrukker til sæsonenes blomster, så er vi selvfølgelig også behjælpelig med et skønt udvalg af disse.

Vil du vide mere?

Vi har samlet alt den viden, som du har behov for nedenfor. Tryk på hvert blogindlæg for at læse mere.

Se alle de flotte sommerblomster i Fasters Have i Frederikssund - 30 min. fra Roskilde, Ballerup & Hillerød

 det naturskønne Nordsjælland ligger Fasters Have, et havecenter, hvor kvaliteten af planter og kundeservice er i højeste fokus. Beliggende i det centrale Frederikssund, er vi en kort køretur på 30 minutter fra byer som Roskilde, Ballerup og Hillerød, hvilket gør os til det foretrukne sted for haveelskere i hele området.

30 min. kørsel fra Roskilde, Ballerup og Hillerød

Befinder du dig i Roskilde, Ballerup eller Hillerød er der ikke mere end en halv times kørsel til Fasters Have og vores blomstrende univers af sommerblomster, der er klar til at bringe farve og liv til din have. Vores gæster sætter pris på ikke blot vores omfattende udvalg, men også den personlige vejledning og ekspertise, der følger med hver eneste besøg.

Uanset om du drømmer om en blomstrende oase eller søger de perfekte blomster til at komplementere din udendørs indretning, har vi ekspertisen og udvalget til at opfylde dit behov.

Skal du bruge en hjælpende hånd?