Fremragende

4.6/5

Kundeklub

Velkommen til Faster's Have

Lidt om os i det grønne

I udkanten af Frederikssund, Nordsjælland, ligger vores skønne oase – Faster’s Have. Med samlet set 3000m2 havecenter og butik bydes du velkommen til et univers, som er til for at inspirere og vejlede dig.

I havecenteret tilbyder vi et bredt udvalg af eksempelvis stauder, buske, træer og krukker. Senest har vi opført vores stemningsfulde Orangeri, som rummer et hav af sæsonblomster i bedste kvalitet. Inde døre finder du udover unikke stueplanter, skønt boliginteriør og en lækker delikatesse-afdeling – speciel populær til værtindegaver.

Vi har ikke alt, men vi har alt det bedste

I Faster’s have arbejder vi ikke på at blive størst, men bestræber os hver dag på at opretholde et produktudvalg af bedste kvalitet samt yde en service der gør, at du ikke kan lade vær at komme tilbage.

Vi er en håndfuld nørder og passionerede livsnydere, som på hver vores måde værdsætter det gode liv – inde og ude. Uanset hvilket have- eller boligprojekt, du står overfor, så står vi klar til at hjælpe.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores univers, hvad end det er i forretningen eller online.

De bedste hilsner,
Team Faster’s Have

Vi samler på glade kunder​

Vores havecenter med et bredt udvalg af smukke planter og blomster, har i mange år været kundernes fortrukne valg. Læs hvad vores kunder siger om os herunder. 

5/5

Kan varmt anbefales!

Jeg har handlet flere gange her og det har været en fornøjelse. Det er en righoldig planteskole og meget lækkert og velordnet indrettet, med gode varer.

Mona Westh
5/5

Altid et besøg værd

Et fantastisk smuk og meget inspirerende sted med et sødt og meget imødekommende personale. Det er ikke sidste gang jeg kommer der.

Mette Duch
5/5

God behandling og service

Her får du kyndig, interesseret, hjælpsom og behagelig rådgivning til dine haveprojekter. Og produkterne er af høj kvalitet.

Alexander Guldbrandsen
5/5

Stort udvalg af planter

Wauw. Meget større end jeg troede. Virkelig flot og med alle de planter jeg søgte.
Der er virkelig gjort noget ud af det.

Helene Geisler

Skal du bruge en hjælpende hånd?