Fremragende

4.6/5

Kundeklub

Stauder- Find pragtfulde stauder i Frederikssund hos Fasters Have

Stort udvalg af stauder i Frederikssund tæt på Roskilde, Ballerup og Hillerød

Skab personlig have med smukke stauder

Stauder byder op til leg og kreativitet. Her har du mulighed for at gå i dybden med planternes egenskaber, så du får blomstring i længst mulig tid, får mulig for at kombinere bladstrukturer og ikke mindst sammensætte farver, så de passer til netop din have.

Der findes stauder til alle formål; stauder til tør jord, stauder til våd jord, stauder til skygge, stauder til sol og stauder som kan klare lidt af hvert. 

Stort udvalg af skønne stauder

I Faster’s Have, har vi et stort udvalg i stauder og vi garanterer at kunne hjælpe dig med dit projekt, uanset behov.

Vi sammensætter hvert år et sortiment, som er alsidigt og som både tilfredsstiller den nye haveejer og planteentusiasten.

Sortimentet ruller efter sæson, så du altid finder de mest aktuelle stauder og græsser.  Vores stauder sælges i 11-13cm potter som fast sortiment, som suppleres af et stort udvalg af større stauder og græsser i 5-10L potter.

I vores sortiment af stauder finder du også et udvalg af hjemmehørende arter, dette kan være alt fra ‘kællingetand’ til ‘djævelsbid’ og ‘hjertegræs’. 

Flotte havekrukker hele sæsonen

Er du træt af at skifte dine havekrukker med sommerblomster flere gange i løbet af sæsonen, så lad os hjælpe dig med at indrette dine krukker med stauder, som blomstrer det meste af året. Med stauder eller græsser i krukke, så skal du blot klippe dine stauder ned én gang årligt.

Kom forbi havecenteret og bliv inspireret til en frodig og farverig krukkehave.

Smukke stauder i Frederikssund - 30 min. fra Roskilde, Ballerup & Hillerød

Beliggende i hjertet af Nordsjælland, finder du Fasters Have – dit lokale havecenter, hvor kvalitet og service går hånd i hånd. Med vores centrale placering i Frederikssund er vi let tilgængelige fra både Roskilde, Ballerup og Hillerød, og vi er stolte af at være det foretrukne valg for haveentusiaster i hele regionen.

30 min. kørsel fra Roskilde, Ballerup og Hillerød

Kun en 30 minutters køretur adskiller dig fra et unikt udvalg af stauder, der kan forvandle din have til et blomstrende paradis. Vores kunder værdsætter ikke kun vores brede sortiment, men også den personlige rådgivning og ekspertise, vi tilbyder.

Uanset om du søger det perfekte farvespil til din have, terrassen eller indkørslen, har vi stauderne, der kan bringe farve og liv til ethvert udendørs rum. Besøg Fasters Have i dag og lad os hjælpe dig med at finde de perfekte stauder, der passer til netop dit haves design og klima.

Skal du bruge en hjælpende hånd?