Fremragende

4.6/5

Kundeklub

Til virksomheder

Den perfekte firmajulegave

Køb firmajulegaver i Faster’s Have og vær med til at sprede juleglæde mere end ét sted. Vi donerer nemlig 10% af julegavesalget til Frederikssund Kirkes julehjælp. Du kan derfor være med til at sikre at økonomisk udsatte familier og enlige kan holde jul.

Grønne miljøer på kontoret ændres til En seriøs og troværdig samarbejdspartner
Uanset om du er enkeltmandsvirksomhed eller har et stort firma, gør vi vores bedste for at servicere og skræddersy løsninger, der passer til dig og din virksomhed.

Med et stort netværk at kvalitets-leverandører er vi stærke i det grønne felt, hele vejen rundt.

Grønne miljøer skaber trivsel på arbejdspladsen

I Faster’s Have i Frederikssund i Nordsjælland hjælper vi store som små virksomheder med at styrke arbejdsglæden gennem grønne og inspirerende miljøer på arbejdspladsen. Grønne planter giver et sundt og godt indeklima og kan yderligere skabe rum og stemning.

Vi har et stort udvalg af unikke stueplanter af bedste kvalitet – store som små. Vi kan også være behjælpelig med smukke beplantede udendørskrukker til indgangsparti, terrasse eller lignende.

Vi guider dig både før, under og efter, så du får den bedste løsning og det bedste resultat – ikke kun her og nu, men også på sigt.

Hjælp til at forbedre arbejdslivet

Havecenter_planteskole_stueplante
Havecenter_planteskole_stueplanter

Vores dygtige og erfarne dekoratører i vores team, står klar til at hjælpe med at style og friske jeres omgivelser op.

Havecenter_planteskole_intriør_puder

Anlægsgartner, kirkegård eller boligforening

På jagt efter leverandør af haveplanter?

Mangler du en seriøs og troværdig leverandør af grønne løsninger? Vi tilbyder til hver en tid sparring og vejledning og arbejder med fleksible løsninger, som er tilpasset dine behov. Vi sørger også for en fast kontaktperson, for personlig og optimal dialog. Tøv ikke med at tag fat i os. Vi står klar til at hjælpe!

Anbefalinger fra tidligere samarbejde med virksomheder

Kvalitet i top

”Samarbejdet med Fasters Have er altid med den bedste service. Kvaliteten på deres produkter er helt i top.

Derfor vender jeg altid tilbage da jeg ved hvad de står for.”

Halsnæs Kommune

Bredt udvalg

”Vi vil gerne støtte lokalt, og så er det jo heldigt at Fasters Have altid har et bredt udvalg og forslag til hvad vi skal vælge.  

Denne gang, har vi ladet Lasse & Claus stå for det mudrede arbejde i alle vores plantekasser, da vores kontorfingre er bedre indendørs. ”

Flexhuset.dk

En varm anbefaling

Faster’s Have er min ’go-to’, når det kommer til planteskoler! Her bliver jeg mødt med et stort servicemind og tålmodighed til at lytte til mine idéer.

Jeg har oplevet engagement og interesse, når jeg kontakter Faster’s Have (ofte pr. mail) – og jeg har til hvert projekt modtaget en udførlig forslagsliste med planter, der kan leve op til mine idéer/ønsker.

Det er nemt at komme i kontakt og jeg oplever også, der prioriteres tid til at guide til plantning eller hvis andre spørgsmål.

Jeg kan varmt anbefale Faster’s Have.”

Signe Weibel, ejendomsmester hos Hundested Almennyttige Boligselskab

Skal du bruge en hjælpende hånd?