I Faster’s Have tilbyder vi også løsninger til erhverv.

Anlæg og have:

Er du anlægsgartner/havemand og mangler en seriøs og fleksibel leverandør af haveplanter m.m., så er vi muligvis din rette samarbejdspartner.
Vores kreative personale og mange års erfaring, giver os mulighed for at være din sparringspartner, i lige så høj grad som din leverandør. Vi følger altid trendsne inden for have tæt, og har altid øje for de nyeste planter på markedet. Vores tætte samarbejde med mange forskellige leverandører i både ind -og udland, gør os fleksible i forhold til udvalg, levering og kvalitet.

Kontorarealer og butiksindretning:

Med et stort udvalg af grønne planter, selvvandingsskjulere, interiør og møbler, har vi god mulighed for at komme med inspiration til din virksomheds kontorlokaler, m.m. Vi guider jer igennem planter, som passer perfekt til jeres omgivelser, og vil du have en medarbejder med ud og hjælpe med indretningen, så er det også en mulighed.

Vi finder altid den rette løsning om det er til et kontorlandskab, som skal friskes op med grønne planter, for at skabe et sundt indeklima eller om vi skal hjælpe dig med at få byens lækreste butiksvindue, så står vi i Faster’s Have altid klar med professionel vejledning og gode råd.