Få glade medarbejdere og kunder til jul

Julen nærmer sig og på din to-do-liste står muligvis firmajulegaver. Mange virksomheder ønsker at forkæle deres medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder med en velvalgt julegave. En måde hvor på, man kan udtrykke sin taknemmelighed for deres hårde arbejde, dedikation og samarbejde i årets løb.

Er du også en af dem, der skal finde på årets julegaver til dine kolleger eller kunder, inden juleferie begynder? Så står vi klar til at hjælpe dig.

I Faster’s Have har vi alt der kan forsøde dit liv både ude og inde – inklusiv flotte julegaver. Vores sortiment spænder bredt, så der er noget for ethvert budget og til mange behov. Du kan bl.a. vælge:
Lækker chokolade og slik
• Delikate vine, øl og spiritus
• Smukt boliginteriør
Og meget mere. Vi sørger selvfølgelig for at tilføje lidt ekstra julemagi og kredser om detaljerne, når julegaverne pakkes ind.
Så bliver årets gode julegaver hurtigt fundet og nemt klaret.

Julegaven, der spreder glæde mere end et sted

Gør det muligt for økonomisk udsatte familier at holde jul.

I Faster’s Have elsker vi julen. Vi ønsker at så mange så muligt skal kunne glæde sig i denne tid, men ved desværre også, at dette ikke er en realitet for alle. Vi har derfor valgt at indgå et meningsfyldt samarbejde med Frederikssund Kirke. Vi donerer 10% af vores salg af firmajulegaver til Frederikssunds Kirkes julehjælp, som sikrer at økonomisk udsatte familier og enlige kan holde jul.

Køber du derfor julegaver i Faster’s Have spreder du juleglæde mere end ét sted.Ovenstående gælder ved bestilling af firmajulegaverne inden 15/11-23. Vi er selvfølgelig også behjælpelig med firmajulegaver efter denne dato.

Kontakt og hør nærmere på lasse@fastershave.dk

Hvornår kan du give skattefri gaver til jul?

På et helt år, må du i alt højst give en medarbejder gaver for 1300 kr. Selve julegaven må maks. koste 900 kr. – hvis det altså skal være skattefrie (2023). Som arbejdsgiver, skal du betale skat af alle gaver, hvis de har en højere værdi end 1300 kr. inkl. moms (2023).

Har du brug for at få opfrisket reglerne, kan du få et overblik over reglerne for beskatning af firmagaver her.