HVIDVIN – Rock Ferry Sauvignon Blanc, 2014

95,00 DKK inkl. moms

Topanmeldt, sprød, tropisk, frisk og uimodståelig. Nej, vi snakker ikke om en ny Justin Bieber plade, men noget meget bedre – nemlig naturligvis Rock Ferrys fremragende hvidvinsbasker af en Sauvignon Blanc. Det her er sommersol og livsglæde på trekvartlitersflaske!

Cool elegance fra syngende Sauvignon Blanc-druer – høstet fra to af Rapauras bedste marker, dyrket 100% økologisk med smuk, vibrerende tropisk frugt som hovedtone, bakket op af fennikel, blomster og en grøn tone af nyslået græs.
En fremragende hvidvin, hvor en del af mosten vildgæres i egefade og giver en ekstra dybde og personlighed til en i forvejen klasse Sauvignon Blanc.

Helt perfekt til et stort glas på terrassen, med implicit refill, til alverdens skaldyr, grillet fisk eller til en klassisk skimmelost.

Tom og Fiona Hutchison grundlagde deres vingård Rock Ferry i 2005. De købte vinmarker i Central Otago og Marlborough, som de med det samme omlagde til økologisk vinbrug. Vinmageren på Rock Ferry er den talentfulde vinmager Allan McWilliams, der har arbejdet i Australien, USA, Italien og ikke mindst på det legendariske Pomerol-slot Pétrus.

Kategori: