Cool Coffée

189,00 DKK inkl. moms

Cool-Coffee Original holder 19% alc., og er den første variant i en ny serie af koldbryggede kaffeshots med alkohol. Udover cold brew og vodka, sødes Cool-Coffee Original med lidt karamel og vanilje, for at balancere smagsoplevelsen.

Server den kølig, til en isdessert , eller bare i festlige sammenhænge med vennerne og mærk energien fra den naturlige koffein og nyd den afrundede smag af rigtig kaffe

Foruden at nydes rent, fungerer Cool-Coffee Original sig også fantastisk i diverse drinks & cocktails.
Efterhånden er kaffecocktails ikke til at komme udenom på drinkskortet – og med god grund. Kaffe og cocktails er et godt partnerskab på grund af den unikke balance kaffens intense aroma skaber som modspil til de lidt sødere cocktails.

Med sin naturlige kaffesmag, fungerer Cool-Coffee Original sig også fantastisk som mixer i forskellige drinks & cocktails. Derfor har vi udviklet nogle opskrifter, som giver en række af de gamle klassikere et cool twist. Ideen er at holde disse simple, så I nemt kan servere dem derhjemme, uden at efterlade køkkenet i en svinesti.

Udover kvalitet, er convenience et nøgleord. Derfor forsøger vi at reducere antallet af ingredienser, så du her får 7 lækre nemme opskrifter lige til at gå til.

OPSKRIFTER: https://cool-coffee.com/inspiration/

Kategori: