Fremragende

4.6/5

Kundeklub

OSMO ‘Vertigazon’

Vertigazon Plænekur 6-1-17 + 2 % Mg

Vertigazon Plænekur – organisk plænegødning (NPK).
– Bruges på hele græsplænen hvert forår

OSMO® Vertigazon Plænekur er en organisk baseret plænegødning, tilsat komposterende bakterier og med et højt indhold af magnesium, der giver flot mørkegrønt græs. NPK-gødningen er miljøvenlig og skånsom overfor græs og miljø. Du kan også anvende Vertigazon som en forårskur til græsplænen.

Den fingranulerede gødning er langtidsvirkende. Plænen får tilført de nødvendige næringsstoffer for optimal vækst, farve og sundhed. Den særlige sammensætning af denne gødning med et højt indhold af kali gør, at organisk materiale i græsset bliver omsat til nyttige næringsstoffer, som gavner din plæne.

OSMO® Vertigazon Plænekur giver ikke misfarvning af fliser, beton eller terrasser. Misfarvning kan typisk forekomme ved anvendelse af jernvitriol/jernsulfat, som dog ikke indgår i Vertigazon. De komposterende bakterier i produktet sikrer, at filtlaget (uomsatte organiske rester fra rødder, plæneklipning og mos) i græsplænen effektivt bliver omsat til humus og nyttig næring for græsset. Kontinuerlig brug af organisk gødning medvirker til, at man får en sund og stærk græsplæne, der har modstandskraft overfor invasion af mos og ukrudt, samt slitage og tørke.

OSMO® Vertigazon Plænekur medvirker til at græsplænen fremstår smuk og velplejet – og giver græsset bedre betingelser under græsslåning – også hvis du benytter robotplæneklipper.

Det får du med OSMO® Vertigazon
• Komposterende bakterier der forhindrer filtdannelse i plænen
• Magnesium som giver en flot dybgrøn farve på plænen
• Anvendelse både som plænegødning og plænekur
• Organisk næring med langtidsvirkning
• Et miljøvenligt gødningsprodukt.

Nyttige tips
En stærk og sund græsplæne opnås bedst ved god pleje og regelmæssig gødskning med organisk gødning. Vi anbefaler at anvende Vertigazon 1-2 gange i foråret. Derefter anvendes OSMO® Universal Plænegødning 2-3 gange med 6-8 ugers interval hen over sommeren. I efteråret benyttes OSMO® Efterårsgødning, der tilfører plænen de nødvendige næringsstoffer, så den holder sig i topform til næste forår. Til god pleje hører også eftersåning med nye græsfrø og mekanisk bearbejdelse, således at en god bestand af græs kan opretholdes.

Genanvendt materiale

73%

af dette produkt kommer fra genanvendt materiale eller restprodukter.

Sådan gør du

Spred ud over græsplænen med løs hånd eller gødningsspreder.
Brug 3 kg til ca. 100 m2, 2-3 gange om året.

Skal du bruge en hjælpende hånd?