Fremragende

4.6/5

Kundeklub

OSMO ‘Universal plænegødning’

Organisk Universal Plænegødning 12-2-4 + 2 % Mg

Organisk Universal Plænegødning
Gødning af græsplænen – miljøvenlig organisk plænegødning med magnesium

OSMO® Universal Plænegødning er en allround organisk baseret gødning til enhver plænetype. Produktet er miljøvenligt og skånsomt overfor græs og natur. Udvaskning af kvælstof til grundvand og vandløb er minimal med en organisk gødning, så du behøver ikke at være bekymret for at skade naturen med plænegødningen fra OSMO®.

OSMO® Universal Plænegødning kan anvendes både til anlægning af græsplæner, og til almindelig plænepleje. Du kan med plænegødningen fra OSMO®, gøde når som helst uden at tænke på vejret. Også i solskin og uden at ”brænde” plænen af. Plænegødningen er beriget med ekstra magnesium, som giver plænen en dybgrøn farve i månedsvis. Produktet er sammensat af 2 kvælstofs typer. Det betyder, at gødningen giver en ”her og nu”-effekt, men også en langtidsvirkende effekt. Det tilsatte urea kvælstof frigøres relativt hurtigt og giver god tilvækst i plænen.

Gødningens indhold på 6 % naturligt kvælstof gøres tilgængeligt for græsset af jordens mikroliv. Frigivelsen sker ikke så hurtigt. Derfor er en organisk gødning langtidsvirkende. Denne særlige kombination af næringsstoffer sikrer en jævn og ensartet vækst i græsset over en 6-8 ugers periode. OSMO® Universal Plænegødning anvendes 2-3 gange om året. Kontinuerlig brug af organisk gødning medvirker til, at man får en sund og stærk græsplæne, der har modstandskraft overfor slitage, mos, sygdom og tørke.

Nyttige tips
En stærk og sund græsplæne opnås bedst ved god pleje og regelmæssig gødskning med organisk gødning. Vi anbefaler, at anvende OSMO® Vertigazon Plænegødning 1-2 gange i foråret. Når du anvender Osmo® Vertigazon som en forårskur til græsset er du helt sikker på at få en modstandsdygtig plæne. Derefter anvendes Osmo® Universal Plænegødning 2-3 gange med 6-8 ugers interval. I efteråret benyttes OSMO® Efterårsgødning, der tilfører plænen de nødvendige næringsstoffer, så den holder sig i topform til næste forår. Til god pleje hører også eftersåning med nye græs frø, således at en god bestand af græs kan opretholdes i plænen.

Genanvendt materiale

73%

af dette produkt kommer fra genanvendt materiale eller restprodukter.

Sådan gør du

Spred ud over græsplænen med løs hånd eller gødningsspreder.
Brug 3 kg til ca. 100 m2, 2-3 gange om året.
Kan købes i sække af 5, 10 og 20 kg. Organisk gødning kan ikke kun i meget store mængder overgøde dine planter. Derfor er det ikke forkert at gøde dine planter månedligt i perioden april-august. Planterne vil selv optage den næring de har brug for og derfor er det en nem tommelfingerregel, at der skal gødes fra A til A 

Skal du bruge en hjælpende hånd?