was successfully added to your cart.

Kurv

Gødning

OSMO ‘Rosengødning’

By oktober 13, 2020 No Comments

Rosengødning 6-2-8 + 2 % Mg

100 % organisk NPK-gødning til roser med magnesium og tang
– godkendt til økologisk dyrkning

Rosengødning fra OSMO® er et naturligt og fingranuleret gødningsstof til gødskning af blomstrende roser. Kan anvendes til alle typer af roser. Osmo Rosengødning er en organisk NPK-gødning specielt udviklet til roser. Osmo Rosengødning indeholder 2 % magnesium og 5 % tang, der giver garanti for stærke planter og blomster i intense farver.

Tang har været anvendt igennem tiderne som naturlig gødning i kystnære områder til blomster og køkkenhaver. Tang tilfører jorden vigtige sporstoffer og mineraler, hvilket er med til at sikre en sund plantevækst og en sund jord. Afskårne blomster holder sig flotte i længere tid p.g.a. det høje kaliumindhold i Rosengødning fra OSMO®.

Ønsker du sunde, stærke og vitale roser i dine have – så brug OSMO® Rosengødning 4 gange fra marts til juli. Du kan også bruge mykorrhiza, som du finder i vores OSMO® Myco Plante Aktivator. Husk at bruge en kultivator for at arbejde gødningen ind i jorden, så der kommer gang i jordens mikroliv. Brug gerne Champost Rosenjord ved ny- og omplantning. Det er biologien, som styrker planterne, så du kan have glæde af roser, som kun får et minimum af stråleplet, meldug og rust. Samtidig minimerer man også brugen af pesticider i haven.

NPK-gødningen er miljøvenlig og bæredygtig. Skånsom overfor roser og natur – og ikke kun for dig med “grønne fingre”.

Vi opdaterer løbende med spændende videoer, som gør dig dus med din have på ingen tid.

✔ Genanvendt materiale

100 %

af dette produkt kommer fra genanvendt materiale eller restprodukter.

✔ Sådan gør du

Drys én håndfyld omkring hver rosen plante 2-3 gange om året.
10 kg rækker til ca. 100 m2
Kan køber i sække af 2, 5 eller 10 kg.
fasters

About fasters

Leave a Reply