Fremragende

4.6/5

Kundeklub

Gødning til roser

For at undgå sygdomme og få rig blomstring hos dine roser, er det et must at bruge rosengødning. Vi anbefaler, at du bruger Osmo Rosengødning til gødning af dine roser.

Osmo Rosengødning 6-2-8 + 2 % Mg

100 % organisk NPK-gødning til roser med magnesium og tang – godkendt til økologisk dyrkning.

Rosengødning er et naturligt og fingranuleret gødningsstof til gødskning af blomstrende roser. Gødningen kan anvendes til alle typer roser. Osmo Rosengødning er en organisk NPK-gødning specielt udviklet til roser. Rosengødningen indeholder 2 % magnesium og 5 % tang. Disse forhold giver garanti for stærke roser og blomster i smukke intense farver.

Tang har længe været anvendt som naturlig gødning i kystnære områder til både blomster og køkkenhaver. Tang tilfører jorden vigtige sporstoffer og mineraler. Dette er med til at sikre en sund plantevækst og en sund jord. Rosengødningens høje indhold af kalium bevirker at afskårne roser holder sig flotte i længere tid.

For at opnå sunde, stærke og vitale roser i dine have, anbefaler vi, at du bruger Osmo Rosengødning 4 gange fra marts til juli. Du kan også bruge mykorrhiza, som du finder i vores OSMO® Myco Plante Aktivator. Husk at bruge en kultivator for at arbejde gødningen ind i jorden, så der kommer gang i jordens mikroliv. Brug gerne Champost Rosenjord ved ny- og omplantning. Det er biologien, som styrker planterne, så du kan have glæde af roser, som kun får et minimum af stråleplet, meldug og rust. Samtidig minimerer man også brugen af pesticider i haven.

NPK-gødningen er miljøvenlig og bæredygtig. Den er skånsom overfor roser og natur – og ikke mindst overfor dig.

Genanvendt materiale

100%

af dette produkt kommer fra genanvendt materiale eller restprodukter.

Sådan gør du

Drys én håndfyld omkring hver rosen plante 2-3 gange om året.
10 kg rækker til ca. 100 m2
Kan køber i sække af 2, 5 eller 10 kg.

Skal du bruge en hjælpende hånd?