was successfully added to your cart.

Kurv

Gødning

OSMO ‘Havegødning’

By oktober 13, 2020 No Comments

100 % organisk havegødning (NPK) med magnesium og tang
– godkendt til økologisk dyrkning

OSMO® Havegødning er sammensat af udvalgte, nyttige og naturlige grundstoffer. Helt uden tilsætning af kemiske stoffer. Produktet er beriget med tangekstrakt og magnesium.
Perfekt til dig, der ønsker en langsomt voksende græsplæne og samtidig gerne vil have en økologisk have.

Det ideelle valg til haveejeren, som ønsker at bruge et bæredygtigt og miljøvenligt gødningsprodukt. Tang har været anvendt igennem tiderne som naturlig gødning i kystnære områder til blomster, planter og køkkenhaver. Tang tilfører jorden vigtige sporstoffer og mineraler, som sikrer en sund plantevækst og en sund jord.

Organisk materiale og organisk kvælstof omsættes og nedbrydes af mikroorganismer. Derved stimuleres mikrofloraen og giver en god biologisk aktivitet i jorden eller vækstsubstratet. Vækstlagets økosystem udvikles bedre. Næringsstofferne frigøres ikke på en gang, men frigøres langsomt i takt med nedbrydningen eller omsætningen, som påvirkes af temperatur, fugtighed og det biologiske aktivitetsniveau i jorden.

Organiske gødninger fra OSMO®, er langtidsvirkende. Næringsstofferne er tilgængelige for optagelse over længere tid. Der er minimal udvaskning fra vores organiske gødninger, hvilket er et stort plus for miljøet.

Havegødning fra OSMO®  forbedrer jordens mikrobiologi samt forøger jordens humusindhold. En rigtig god allround organisk gødning til køkkenhaven, blomster, stauder, frugttræer, buske, plæner mv. Til friland og drivhus.

Produktet giver sunde og vitale planter. Indeholder ikke salt og svider ikke dine planter eller
nyspirede grøntsager.

Vi opdaterer løbende med spændende videoer, som gør dig dus med din have på ingen tid.

✔Genanvendt materiale

100 %

af dette produkt kommer fra genanvendt materiale eller restprodukter.

✔Sådan gør du

Drys én håndfyld omkring hver plante eller sprede med gødningsspreder. Bruges 2-3 gange om året.
10 kg rækker til ca. 100 m2
Kan købes i sække af 5, 10 eller 20 kg.
fasters

About fasters

Leave a Reply

Ring her