was successfully added to your cart.

Kurv

OSMO Citrusjord
Jord til citrus- og middelhavsplanter – allround jordblanding indendørs og udendørs brug, tilsat lava

OSMO® Citrusjord er en afbalanceret specialjord til citrus- og middelhavsplanter. OSMO® Citrusjord indeholder sphagnum samt kokosfibre, som giver en let luftig jord, der er god at arbejde med og som sørger for rigeligt med luft til rødderne. Der er tilsat ler, kalk og lavagrus for yderligere at sikre at jorden har den rette beskaffenhed til alle former for citrus- og middelhavsplanter.

Kalken sørger for den rette surhedsgrad (pH) i potten, så det minder mest muligt om vækstforholdene under de sydlige himmelstrøg. Ler er med til at holde på fugtigheden i potten og hjælper til at forhindre udtørring. En anden fordel ved ler er evnen til holde på næringsstofferne i jorden således, at planten altid har rigeligt med næring. I citrusjorden er der også tilsat mikronæringsstoffer og jern, som sikrer flotte, grønne blade. Brug herefter OSMO® Citrusgødning til at pleje planterne og styrke udviklingen af frugter på planten.

Lavagrus er med til at holde en god stabil jordstruktur, så jorden ikke falder sammen. Lavaen sikrer også at citrusjorden forbliver stabil og derfor opnår lang holdbarhed.

En god kompost sørger for et godt mikroliv i plantejorden til gavn for sunde planter.

OSMO® Citrusjord er af høj kvalitet med god vandholdende evne, der kan forsyne planten med vand alt efter behov. Citrusjorden er velegnet til citroner, klementiner, kumquat, appelsiner m.m. samt til middelhavsplanter som f.eks. oliventræer og palmer. Med den rige plantenæring er OSMO® Citrusjord med til at sikre sunde vitale planter med fine og dejlige frugter.

Osmo Citrusjord

OSMO citrusjord er den ideelle jord til alle dine middelhavsplanter. Det gælder altså både oliven, citrus, nerier, rosmarin, timian, palmer m.m.

fasters

About fasters

Leave a Reply