Fremragende

4.6/5

Kundeklub

Gødning til citrus

Til oliven & citrus

Citrusgødning NPK 6-1-3
100 % organisk

– Godkendt til økologisk dyrkning
– Til alle dine middelhavsplanter

Vores flydende organiske gødning til citrusfrugter & middelshavsplanter (citroner, lime, oliven, palmer, m.m.), sørger for en sund vækst og en flot farve på dine planter.

Gødningen er 100 % organisk og indholder derfor kun naturlige næringsstoffer. Den flydende gødning har også et naturligt højt indhold af aminosyrer, som hjælper med en god stærk opbygning.
Kombinationen af næringsstofferne giver en sund udvikling af frugter og det høje indhold af fosfor sørger for en god udvikling af rødderne.
Vi har tilsat 10 % tangekstrakt fra Irland med naturlige sporstoffer og mineraler, der anvendes som en naturlig biostimulans og giver optimal trivsel og sundhed.

Huske også at give dine citrusplanter den bedste start, med en god jordblanding. Vores Citrusjord opfylder de højeste krav og er nøje sammensat af ler, kalk, lavagrus, kokosfibre og sphagnum, for at sikre de bedste vilkår for citrusplanter. Du finder også OSMO ‘Citrusjord’ i sortiment hos Faster’s Have.

Pro tip
Ved udplantning og såning giver du dine citrusfrugter de bedste vilkår, hvis du tilfører OSMO® Myco Plante Aktivator med gavnlige Mykorrhiza svampe. Svampen samarbejder med citrusplantens rødder og hjælper den med at optage næring.

Sådan gør du

Hæld 5 ml gødning i en vandkande sammen med 1 liter vand. Vand rundt om planten.
1 liter gødning rækker til ca. 200 liter vand.
vi anbefaler at du gøder dine citrus -og middelhavsplanter ved hver vanding.
Kan købes i 1 liters flasker.

Fri for spor af pesticider

Denne gødning er testet fri for spor af pesticider (testrapport)

Skal du bruge en hjælpende hånd?