Fremragende

4.6/5

Kundeklub

Gødning til stedsegrønt

For grønnere planter

Buksbom Gødning 7-2-5 + 2 % Mg

Buksbom Gødning – Granulat til udstrøning.
100 % organisk NPK-gødning med magnesium og tang, klorfattig
– godkendt til økologisk dyrkning

OSMO® Buksbom Gødning er en 100 % naturlig NPK-gødning til buksbom, hække, træer og buske. Gødningen er især velegnet til buksbom i krukker. Når du vælger at bruge organisk gødning til din buksbom, modvirker du triste og gule blade på planterne. Du kan også bruge gødningen til dine andre stedsegrønne planter. Organisk gødning er skånsom og langtidsvirkende.

Du kan vælge at optimere næringssammensætningen for planten ved at supplere med vores hurtigtvirkende flydende Buksbom Gødning. Ved nyplantning og omplantning, giver du dine buksbom optimale vilkår, ved at benytte OSMO® Myco Plante Aktivator med gavnlige Mykorrhiza svampe.

For at holde din buksbom planter sunde og raske, kan der suppleres med GroGreen® Feed & Shine Buksbom, som er et ekstra næringstilskud, der holder planten i topform.

Buksbomgødning (flydende)

Gødning til stedsegrønne planter – med tang og ekstra jern

Flydende NPK-gødning 5-2-8 til buksbom og andre stedsegrønne planter i krukker eller på friland. Tilsat ekstra jern for optimal farve hele året. Hurtigtvirkende. Tilsat 2,5 % tang som indeholder naturlige sporstoffer og mineraler. Modvirker gule spidser i bladene.

Sådan gør du

Hæld 5 ml gødning i en vandkande sammen med 1 liter vand. Vand rundt om planten.
1 liter gødning rækker til ca. 200 liter vand.
Kan købes i 1 liters flasker.

Skal du bruge en hjælpende hånd?