was successfully added to your cart.

Kurv

Velkommen til ”Late Night” i Faster’s Have

20/8 kl.18.00-22.00 byder vi velkommen til en stemningsfyldt og hyggelig aften i vores skønne oase.

Oplev et havecenter efter lukketid og mærk den hyggelige atmosfære. Havecenteret bliver pyntet med lys og der vil være masser af siddepladser, hvor du kan nyde et lækkert måltid fra vores lokale øko-café, Chefs café. Hos Chefs café kan du købe aftensmad, desserter og kaffe. Kolde drikke som øl, vin og vand serveres i Faster’s bar, hvor du kan købe varer fra vores delikatesse. nyd maden til de skønne toner fra bandet NÖHR, som hele aftenen spiller skøn, poppet jazz.

Bliver god mad, hyggelig musik og shopping for meget for dig, så tag en snak med en af vores mange leverandører, som denne aften ligger vejen forbi. De kan gøre dig endnu klogere på de produkter du kan købe i Faster’s have.

MØD:

 • Gunnar Christensens Planteskole (Plante producent)
  Drengene fra planteskolen fortæller om deres produktion, som udmærker sig særligt ved deres brug af biologisk bekæmpelse (nyttedyr).
  Planteskolen er en af Danmarks største, og kan guide dig rundt i alle afskygninger af planteverdenen.
 • NatureGrass
  Ole fra det danske frøavls firma NatureGrass kommer og præsenterer deres flotte sortiment i vildtblandinger, græsblandinger m.m. – Ole kommer med inspiration og byder op til en god snak om den “vilde” have.
 • Sufraco & Savon – Franske sæber & duftlys 
  Se, duft og prøv de skønne produkter, når Lise fra Sufraco komme og præsenterer de lækreste sæber og duftlys.
 • OSMO – Organisk gødning til haven.
  Greenkeeper og gødnings-specialist Jan sætter denne aften fokus på ‘BIO Aktivator’, Et roddannende produkt som kan bruges ved nybeplantning – Aktivator hjælper planten med hurtig udvikling af rodnet, samt nemmere at optage næring.
  Har du spørgsmål til græsplæne er Jan ekspert, og kan med garanti give dig svar.
 • Nordisk – Naturens Forråd 
  Kasper fra delikatessefirmaet Normann Foodlab kommer og præsenterer alle deres lækre produkter, som du normalvis finder på hylderne i vores butik. Han har smagsprøver med og fortæller om hvordan de laver produkterne, i deres køkken oppe i Frederikshavn.

OG! Selvfølgelig vil der være masser af gode tilbud 😉

Vi ses glæder os til at se dig til en hyggelig aften

Billeder fra 2018 og 2019.

fasters

About fasters

Leave a Reply