Fremragende

4.6/5

Kundeklub

lleaf

Klog på jord

Vi har samlet en masse gode guides til dig, der gerne vil blive klogere på din jord.

Champost Jordforbedring

Champost Jordforbedring – udviklet Til økologisk brug Champost Jordforbedring består af komposteret og pasteuriseret hestemøg. Rideskolerne i Thy leverer deres hestemøg til Champost, hvorefter det på kontrolleret vis bliver komposteret.

Champost Planteskolejord

Champost Planteskolejord Vores Planteskolejord indeholder jordforbedring (komposteret og pasteuriseret hestemøg), naturgødning, vækst-ler (moler) og spagnum. Det er et særdeles godt vækstmedie for alle havens planter (med undtagelse af surbundsplanter).

Champost Vækst-ler

Champost vækst-ler Champost Vækst-ler er et produkt baseret på moler. Produktet bliver udvundet på øen Fur og har i mange år været velset som kattegrus.

Gødning til græsplænen

Få en smuk og naturlig plæne.Etablering af ny græsplæne Denne Plænedress er en blanding af en lækker Harpetmuld, finkornet sand og vores Champost Jordforbedring (komposteret og pasteuriseret hestemøg),

Gødning til roser

Champost Rosenjord Rosenjorden indeholder Champost Jordforbedring, spagnum og vækst-ler. Den er specialudviklet og giver optimale vækstbetingelser for at kunne danne kraftige og sunde roser.

Jord til surbundsplanter

Champost Surbund Denne jord er speciel egnet til surbundsplanter, såsom Rododendron, Hortensia, Lyng og mange flere. Jorden består af grov spagnum og vores naturgødet jordforbedring (komposteret hestemøg).

Skal du bruge en hjælpende hånd?