Stort udvalg af udendørskrukker

Blomster og grønne planter i havekrukker skaber stemning, farve og liv i haven, og uanset om du har en stor terrasse eller lille altan, kan du sætte et personligt præg på din udendørs indretning.

Smukke havekrukker kan være prikken over i’et i haven, og hos Faster’s Have i Frederikssund i Nordsjælland, har vi et stort udvalg af havekrukker i både beton, glaserede krukker og klassiske terracotta krukker.

Altid nye og spændende krukker

Vi skifter sortiment hvert år, så vi altid kan tilbyde de nyeste og mest spændende havekrukker på markedet. Når vi udvælger sæsonens havekrukker vægter vi parametre som æstetik og kvalitet højest. Vi ønsker at tilbyde dig krukker, som du kan få glæde af i mange år frem. Havekrukker er en investering og vi forhandler derfor kun de bedste udendørskrukker. Vi fører bl.a. mærker som Outdoor by Lerkendfeldt, B Green, 2Have og Growdesign.

Vi hjælper gerne med at tilplante krukkerne og giver selvfølgelig vejledning om dræn og jord og anbefaler også placering af havekrukkerne.

Vores udvalg omfatter havekrukker i forskellige farver, designs, størrelser og materialer, så du finder med garanti en krukke, der passer til lige netop dig og din have.

Omplantning af krukke

Sådan tilplanter du dine havekrukker med stor succes

Der er flere forskellige måder at tilplante havekrukker på. Du kan vælge at plante krukkerne til med hver deres plante, men du kan også vælge at plante planter i samme højde og i samme farveskala sammen for en fin, komplimenterende effekt.

Sammenplantninger er perfekte til den lille have, altanen eller ved fortrappen, hvor du gerne vil vise mangfoldighed på en begrænset plads.

Trin for trin: Tilplantning af havekrukken

  • ¼ af krukkens størrelse fyldes med drænmateriale, eksempelvis lecakugler eller vækstler, i bunden af krukken.
  • Fyld så meget krukkerjord i, at der stadig er plads til planterne. Vi anbefaler, at du bruger Champost Planteskolejord.
  • Tag planterne ud af plastikpotterne. Er der mange rødder kan du med fordel løsne de nederste rødder i klumpen. Fyld dernæst jord i resten af krukken og tryk det forsigtigt sammen. Er jorden for løs, vil den falde sammen, når krukken vandes.
  • Vand jorden godt igennem.
  • Læg evt. pyntebark ovenpå jorden for et færdigt udtryk.

BEMÆRK!

Vær opmærksom på, om dine krukker er frostsikre alt efter årstid. Desuden er det at foretrække at plante ud i krukker, som har hul i bunden, så overskydende vand kan løbe væk fra planternes rødder.

Har krukken været beplantet før, er det en god idé at skifte jorden ud. Brug altid en god næringsrig pottejord til krukker. Vi anbefaler Champost Planteskolejord.

Omplantning af krukke
blomsterkrukke