Design af uderum - alt fra altaner til store arealer.

Uanset om du skal anlægge ny have, give den eksisterende en opdatering eller noget helt tredje, så har vi dygtige og engagerede medarbejdere, som kan hjælpe dig godt på vej.

Du kan bruge os som sparingsparter på flere måder, alt efter opgavens omfang og dine behov. Uanset opgave, er det altid essentielt for os at tage udgangspunkt i dine drømme og ønsker. Det kombineret med vores faglighed og viden skaber personlige, æstetiske og ikke mindst brugervenlige haver.

Vi tilbyder generel rådgivning og idéudvikling af større og mindre grønne projekter.

Du kan altid komme forbi forretningen og få gode råd, men har du et større projekt i tankerne, eller ønsker du en dybdegående vejledning, så tilbyder vi, at du kan booke vores personale som konsulenter.

Havedesign

Eksempler på tidligere opgaver

  • Anlæg af nybygger-have
  • Etablering af vildt bed
  • Kreative løsninger på villahækken
  • Anlæg af læhegn

Vil du have hjælp til at designe din have?

Ønsker du, at vi sammen, skal gå i dybden med dit haveprojekt? Så book allerede nu et møde med en af vores medarbejdere.

Hvordan foregår det?
1. Send en forespørgsel via mail til kontakt@fastershave.dk. Vedhæft billeder af det pågældende område, uddyb dine tanker/drømme og beskriv lysforhold.
2. Vi vender tilbage med en dato for mødet og vil i mellemtiden udarbejde nogle spændende idéer forinden opstartsmødet.
3. Vi mødes i havecenteret til gennemgang af oplæg samt videre dialog. Samtidig kan vi gå på havevandring i havecenteret og uddybe planterne m.m.

Pris
Forberedelse af oplæg + 1 times havevandring (gennemgang) i havecenteret: 1500,-

Efterfølgende timepris: 500,-

Ønsker du at få din have skitseret og få udregnet antal planter, der skal bruges?
10-50m2 = 1200,-
50-100m2 = 1600,-

Kommer I ud og ser på haver?
JA! Vi kan godt komme ud og se din have – dog har vi erfaret, at vi ofte kan vejlede dig lige så godt ud fra billeder.

Er I havearkitekter?
Vi er ikke havearkitekter og laver ikke decideret havetegninger. Vi er passionerede havenørder, der ved hvad der rør sig, hvordan vi får dine planterne til at trives og ikke mindst sætter en dyd i at sammensætte smukke planter af bedste kvalitet. Vi rådgiver ud fra denne viden og skitsere også gerne tegninger for at visualisere projektet yderligere.

Er der dele af processerne, som vi ikke kan være behjælpelige med, kan vi i de fleste tilfælde anbefale andre lokale virksomheder.

Har du ikke et konkret haveprojekt, hvor du har brug for vores hjælp, men er blot på jagt efter inspiration, så få gode idéer til haven, ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.