Hækplanter til alle typer af grønne områder i Nordsjælland

Hækken er en af havens vigtigste beplantninger. Hækplanten kan både adskille, opdele, afgrænse og skabe hygge, og så skal den først og fremmest stå flot. Hos Faster’s Have i Frederikssund i Nordsjælland har vi både stedsegrønne hækplanter og løvfældende hækplanter, og hvis I ønsker specielle hækplanter, bestiller vi gerne hjem.

Fra marts til april er vi lagerførende med barrodshækplanter og igen fra midt oktober og til midt december. Det meste af året er vi leveringsdygtige i pottede hækplanter, og vi har altid et stort udvalg af kirsebærlaurbær-hækplanter i potter – sorter, størrelser m.m. kan variere, men vi gør alt, hvad vi kan for at finde den perfekte kirsebærlaurbær til din have.

De stedsegrønne hækplanter som fx liguster foretrækkes af mange, fordi de står tætte og skærmer effektivt mod vind og nysgerrige blikke hele året rundt. Omvendt er de løvfældende hækplanter som fx bøg meget populære på grund af deres smukke farver inden løvfald i efteråret.

Vi kan levere det meste til både små og store opgaver og hjælper gerne med råd og vejledning i forbindelse med større haveprojekter.

Besøg Faster’s Have i Frederikssund i Nordsjælland og se vores udvalg af flotte hækplanter.