was successfully added to your cart.

Kurv

GroGreen® Spagnumfri så- og priklejord

Spagnumfrit alternativ til økologisk dyrkning


GroGreen® Spagnumfri så- og priklejord er fremstillet på basis af organiske og bæredygtige råvarer, der er certificerede efter det tyske RAL kvalitetssikringssystem for jord­produkter, og er godkendt til økologisk dyrkning. Spagnumfri så- og priklejord indeholder findelte træ- og kokosfibre, findelt kompost samt en organisk og vegetabilsk gødning, så du kan give dine nye planter den bedst mulige start.

Spagnumfri så- og priklejord er et gennemtestet organisk jordprodukt udelukkende sammensat af naturlige mineraler samt vegetabilske råvarer, der er godkendt til økologisk dyrkning. Produktet er klart til brug og er helt uden spagnum.

Ønsker du at dyrke økologisk og være helt fri for spagnum, er den spagnumfri så- og priklejord ideel, og kan desuden bruges til økologisk forkultivering, såning, prikling, stikling og ompotning af nye planter, da den er sammensat af en nøje afstemt, næringsfattig jordblanding, der ikke kan svide/skade nye planter og frø.

Anvendelse:
GroGreen® Spagnumfri så- og pirklejord er klar til brug direkte fra emballagen. Vand regelmæssigt. Den tilsatte organiske gødning rækker til ca. tre uger. To-tre uger efter dine frø er spiret, eller efter du sat nye planter, skal du gøde. Du skal vande og gøde en spagnumfri jord lidt hyppigere end du måske er vant til fra traditionelle spagnumprodukter. Dette produkt er helt uden spagnum, og er godkendt til økologisk dyrkning.

Jordens luftige struktur giver de bedste betingelser for både frø og nye planter, der skal bruges i køkkenhaven, drivhuset, krukkerne eller på altanen.

Du kan bruge spagnumfri så- og priklejord både indenfor og udendørs.

GroGreen-Så–og-priklejord-web

GroGreen® Spagnumfri så- og priklejord. Jordens luftige struktur giver de bedste betingelser for både frø og nye planter, der skal bruges i køkkenhaven, drivhuset, krukkerne eller på altanen.

fasters

About fasters

Leave a Reply