was successfully added to your cart.

Kurv

GroGreen® Spagnumfri krukkejord

Spagnumfrit alternativ til økologisk krukkedyrkning – Inde & ude


Jordens gode sammensætning giver de bedste betingelser for alle dine planter. Dermed bliver de vitale og sunde samtidig med, at jordens struktur giver luft og plads, så planterne kan udvikle stærke rødder – uanset det gælder krukker i haven, højbede eller dine grønne stueplanter indendørs.

GroGreen® Spagnumfri krukkejord er fremstillet på basis af organiske og bæredygtige råvarer, der er certificerede efter det tyske RAL kvalitetssikringssystem for jordprodukter, og er godkendt til økologisk dyrkning. Spagnumfri krukkejord indeholder mellemgrove træ- og kokosfibre, findelt kompost, bentonit/ler samt en organisk og vegetabilsk gødning, så du kan give dine planter de bedst mulige vækstbetingelser.

Spagnumfri krukkejord er et gennemtestet organisk jordprodukt udelukkende sammensat af naturlige mineraler samt vegetabilske råvarer, der er godkendt til økologisk dyrkning. Produktet er klart til brug og er helt uden spagnum.

Ønsker du at dyrke økologisk og være helt fri for spagnum, er den spagnumfri krukkejord ideel, og kan desuden bruges til økologisk forkultivering, såning, prikling, stikling og ompotning af nye planter, da den er sammensat af en nøje afstemt, næringsrig jordblanding, der ikke kan svide/skade nye planter.

Anvendelse:
GroGreen® Spagnumfri krukkejord er klar til brug direkte fra emballagen. Den tilsatte organiske gødning rækker til ca. fire uger. Herefter skal du give planterne gødning. Du skal vande og gøde en spagnumfri jord lidt hyppigere end du måske er vant til fra traditionelle spagnumprodukter.

Dette produkt er helt uden spagnum, og er godkendt til økologisk dyrkning. Du kan bruge spagnumfri krukkejord både indenfor og udendørs.

Jordens luftige struktur giver de bedste betingelser for både planter, der skal bruges i krukker, højbede, indendørs til stueplanter, drivhuset eller på altanen.

Til grønne stueplanter:
Spagnumfri krukkejord fra GroGreen egner sig særlig godt til stueplanter. Jordens luftige og porøse struktur giver gode vilkår for rodudvikling og samtidig dræner jorden hurtigt, så du aldrig oplever råd om plantens rødder.

GroGreen-Krukkejord-web

Til grønne stueplanter: GroGreen® Spagnumfri krukkejord egner sig særlig godt til stueplanter. Jordens luftige og porøse struktur giver gode vilkår for rodudvikling og samtidig dræner jorden hurtigt, så du aldrig oplever råd om plantens rødder. Gør dine planter en tjeneste, plant dem i en god jord.

 

fasters

About fasters

Leave a Reply