Køb dine frugttræer i Faster’s Have i Nordsjælland

Havecenteret Faster’s Have tæt på både Frederikssund og Ølstykke i Nordsjælland har alle former for frugttræer til haven. Vi har både danske frugttræer med fx 20 forskellige æblesorter samt pærer, blomme, kirsebær og diverse nøddetræer. Du finder selvfølgelig også anderledes og mere eksotiske frugttræer med sydhavsfrugter som fx figen, fersken, nektariner og abrikoser. Alle frugttræer er danskproducerede.

Det kan være svært at vælge det helt rigtige frugttræ, og vores kompetente medarbejdere hjælpe derfor gerne med at udvælge det helt rigtige frugttræ og rådgiver også gerne om bestøvning og beskæring af frugttræer.

De fleste frugttræer er ikke selvbestøvende og har derfor brug for at have andre frugttræer i nærheden, der kan befrugte dem. Uden bestøvning danner træet nemlig ikke frugter, og vores medarbejdere hjælper derfor også gerne med placeringen af frugttræerne.

Fra naturens side kræver frugttræer ikke beskæring, men beskæring kan sikre en overskuelig og harmonisk vækst. En nænsom beskæring af frugttræer sikrer desuden træets vitalitet, og udtynding af frugterne sikrer, at frugterne bliver større og mere velsmagende.

Besøg Faster’s Have i Frederikssund i Nordsjælland, når du skal købe frugttræer og få kompetent vejledning til køb af alle typer af frugttræer.